Over Foxxybags

wie is nu het gezicht achter de tassen

person holding sewing machine
Photo by Wallace Chuck on Pexels.com
Het verhaal

Over Foxxybags

Na 8 jaar bezig te zijn met het maken van tassen vond ik het tijd om een duurzamere kant op te gaan. Op social media zag ik een handtas uit kurk voorbij komen, waarna ik me volledig heb verdiept in het gebruik van kurkleer.

Na vele fouten, vaak opnieuw beginnen en veel mislukte projecten, is het me gelukt om kwaliteitsvolle tassen en portemonnees te maken in een duurzaam, betaalbaar materiaal.

Ik vind het belangrijk dat iedereen met een unieke tas naar huis gaat. Daarom is elke tas van Foxxybags volledig uniek en handgemaakt. Ik gebruik allerlei kleuren, maar ook kleurrijke prints voor een extra touch.

Over Foxxybags ging verder..

Na enkele jaren heb ik mijn doel bereikt: handgemaakte tassen creëren die betaalbaar zijn en duurzaam. Mijn aanbod varieert van beugeltassen tot dames portemonnees, telefoon tasjes en cross body tassen.

Allemaal zijn ze ook erg leuk om cadeau te geven, maar ook om te krijgen!

Ook is het mogelijk om een tas helemaal in jou eigen kleur en smaak te laten maken. Hoe mooi is dat. Helemaal een unieke tas die speciaal voor jou is gemaakt. En een tas die niemand anders ook ooit zal dragen.

Neem daar voor contact met mij op.