Wie is nu het gezicht van…

Fijn om even kennis te maken en het gezicht achter Foxxybags te zien.
Over Foxxybags
over foxxybags

Over Foxxybags

Kurktassen van Foxxybags

Na 8 jaar bezig te ziin met het maken van tassen vond ik het tijd om een duurzamere kant op te gaan. Op social media zag ik een handtas uit kurk voorbij komen, waarna ik me volledig heb verdiept in het gebruik van kurkleer.

Na vele fouten, vaak opnieuw beginnen en veel mislukte projecten, is het me gelukt om kwaliteitsvolle tassen en portemonnees te maken in een duurzaam, betaalbaar materiaal.

Over Foxxybags

Ik vind het belangrijk dat iedereen met een uniek stuk naar huis gaat.

Daarom is elke tas van Foxxybags volledig uniek en handgemaakt. Ik gebruik allerlei soorten kleuren, maar ook kleurrijke prints voor een extra touch.

Na enkele jaren heb ik mijn doel bereikt: uniek, handgemaakte tassen creëren die betaalbaar zijn en duurzaam. Mijn aanbod varieert van beugeltassen tot portemonnees , telefoon tasjes en cross body tassen.

Allemaal zijn ze een erg leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen!