FAQ veel gestelde vragen


FAQ veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over Foxxybags

FAQ Veel gestelde vragen hoe het werkt bij Foxxybags

Een aantal vragen die je nog mocht hebben worden hier weergegeven. Maar ik kan me indenken dat je misschien ook nog vragen hebt die hier niet worden beantwoord. Mail me dan met jou vraag en deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Hoe lang duurt het voor ik mijn tas of portemonnee van kurk in huis heb?

De tas of portemonnee die in de shop staan worden de eerstvolgende werkdag naar je verzonden. Een tas of portemonnee die op maat wordt gemaakt wordt in overleg verstuurd.

Kan ik veilig betalen in de shop?

Je kunt veilig betalen in de shop door het gebruik van SSL.

Hoe moet ik mijn tas onderhouden zodat hij lang mee gaat?

Je kurk tas heeft in principe weinig onderhoud nodig. Mocht hij een beetje vies zijn geworden, maak hem dan schoon met een vochtige doek en even na wrijven met een droge doek. Dan is de tas weer als nieuw.

Mijn pakket is beschadigd aangekomen, wat moet ik nu doen?

Dat kan natuurlijk altijd en keertje gebeuren dat er iets beschadigd aan komt. Mocht dit zo zijn, neem dan meteen contact met mij op, zodat ik weet wat er aan de hand is met je pakket en kunnen we dit gelijk gaan oplossen.

Ik vindt de tas of portemonnee van kurk toch niet zo mooi, kan ik het nog ruilen?

Het kan natuurlijk dat je de tas toch niet helemaal bij je vindt passen. Je kunt de tas altijd retourneren ( let wel) de verzendkosten zijn dan wel voor jezelf. Stuur in dat geval een mail zodat ik weet dat er iets terug komt. Dan kun je ruilen of je krijgt je geld terug, zonder gedoe.

FAQ Veel gestelde vragen

Met welke vervoerder komt mijn pakket?

Foxxybags verstuurt haar pakketten meestal met PostNL, Voor een pakket op de bus gaat krijg je altijd een mail met de track en trace code zodat je weet wanneer de bezorger voor de deur staat.

Wat kan ik doen als er iets kapot gaat aan de tas?

Er kan altijd iets kapot gaan aan de tas of portemonnee. Het is een product die veel heeft te verduren. Mocht er nu iets stuk zijn gegaan bij de tas , neem in dat geval zeker contact met mij op. Dan kunnen we kijken hoe we dat op gaan lossen. Opgelost wordt het altijd.

Kan ik zelf iets doen om mijn tas mooi te houden?

Je kunt je tas met een beetje liefde en aandacht mooi houden. Niet te veel spulletjes in een te kleine tas proppen, zodat hij heel zwaar wordt. Dan gaat de tas een heel stuk korter mee.

Ik heb veel last van pijnlijke schouders, is dan een tas van kurk wel iets voor mij?

Ja! Juist voor iemand die last heeft van pijnlijke schouders en of armen is een tas van kurk heel erg ideaal. De tas weegt van zichzelf eigenlijk al niets. Dat maakt een kurk tas juist zo ideaal voor je.

Waar komt het kurkleer vandaan wat je gebruikt voor de tassen?

Ik bestel het kurkleer in Portugal, daar hebben ze nu eenmaal het beste kurkleer.