Beste kennisbank over tassen van kurk

Kennisbank over tassen en kurkleer.

Beste kennisbank over alles wat met tassen van kurk te maken heeft.

Wat is nu een duurzame tas?

Een duurzame tas is van een speciaal materiaal gemaakt, die op een milieu vriendelijke manier tot stand is gekomen. Zo is een tas van kurk duurzaam, omdat er geen chemicaliën of andere agressieve middelen zijn gebruikt. Een duurzame tas is biologisch afbreekbaar, het materiaal kan gerecycled worden.

Een tas van kurk als een leuk cadeau.

Een tas is uitermate leuk om als cadeau te geven maar ook om te krijgen! Zo kun je helemaal een tas in je eigen stijl als cadeau voor haar of gewoon lekker voor jezelf laten maken. Dan heb je helemaal een uniek cadeau waar veel aandacht aan is besteed.

Aparte tassen.

aparte tassen

Zoek jij nu naar een tas die niet iedereen heeft? Eentje die er echt bovenuit springt? En waarvan iedereen zal zeggen van Goh waar heb je die vandaan? Een kurk tas van Foxxybags heeft dat allemaal. Heel apart is al het kurk en dat het ook nog van een boom wordt gehaald, hoe apart is dat?

Hoe maak je een versleten tas weer als nieuw?

De meeste van ons hebben wel een tas liggen die je graag draagt. Maar nar verloop van tijd gaat de tas toch slijten en gaat er wat kapot. Kun je dat maken? Het ligt een beetje aan het soort stof waar je tas van is gemaakt. Als het een leren tas is en er zijn wat slijtplekken te zien, dan kun je meestal met een speciale leer vet deze plekken al weer mooier krijgen. Mocht er nu een hengsel los zijn,want door het gebruik en omdat we natuurlijk alles in die tas meeslepen, dan kun je proberen om de tas naar een schoenmaker te brengen die dan hoogstwaarschijnlijk het hengsel wel weer vast kan maken.Maar is dat allemaal niet meer mogelijk, tja dan zul je toch echt een nieuwe tas moeten hebben. Gelukkig zijn er voldoende tassen om uit te kiezen, zoals bijvoorbeeld deze tas.

Van welk soort kurk kun je nu een tas maken?

In elk geval niet van een prikbord soort kurk! het kurk wat wordt gebruikt voor het maken van tassen is een soepel kurkleer. Het beste kurkleer komt nog altijd uit Portugal en daar komt ook het kurkleer vandaan wat foxxybags voor haar tassen gebruikt. Deze kurk soort is van een hoge kwaliteit,is duurzaam en wordt op een verantwoorde manier verwerkt tot rollen sof waar je dan de tassen mee kan maken.

Kan een tas van kurk ook tegen regen?

Een tas van kurk kan goed tegen regen. Er zit een van nature beschermlaagje op die het water afstoot. je kunt de tas natuurlijk niet heel erg lang in de regen laten staan, maar goed wie zou zoiets ook doen?

Beste kennisbank

Hoe zwaar is een kurk tas?

Een tas van kurk weegt bijna niets! daarom is een kurk tas juist zo heerlijk om te dragen. Als je al veel spullen in je tas mee moet nemen, en de tas is op zichzelf al zwaar dan wordt winkelen niet echt meer een pretje.

Als je nu een kurken tas neemt zoals bijvoorbeeld deze tas , die weegt echt niks! Deze tas hang je als het ware om je borst heen en je hebt ook nog je handen vrij.

Originele tas als cadeau

Een originele en unieke tas is bijzonder leuk om als cadeau te geven maar ook te ontvangen. Het geeft aan dat je meer moeite hebt gedaan om een bijzonder en uniek cadeau uit te zoeken. Er zijn zoveel massa productie tassen war heel veel mensen mee lopen en allemaal hetzelfde. Dan is een originele tas als cadeau echt de moeite waard.

Beste kennisbank

Waar vindt ik nu een originele tas?

Je vindt en unieke en originele tas gemakkelijk op internet bijvoorbeeld bij Foxxybags, of in een boetiek waar ze speciale tassen of woon accessoires verkopen. Of bij kurk24 die winkel heeft werkelijk alles op het gebied van kurk. Tot kleding aan toe.

Tas laten maken.

Een tas laten maken doe je toch niet zomaar? Ja zeker wel. Nou dan zal dat wel erg duur zijn denk ik?

Niets is minder waar. Een tas laten maken hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt in overleg met de maakster heel goed van tevoren een prijs afspreken, zo weet je precies waar je aan toe bent.

beste kennisbank
Beste kennisbank

Soms hoef je niet of wil je niet altijd een grote tas meenemen. Of hou je er gewoon niet van.

Dan is een kleine tas zeker de moeite waard om eens onder de loep te nemen. Zo zijn er prachtige kleine kurk tassen die ideaal zijn om mee te nmen als je bijvoorbeeld naar een evenenemt of markt gaat. Dan wil je lekker rondlopen en snuisteren en heel graag je handen vrij hebben om juist dat ene product eens goed te bekijken waar je je oog op hebt laten vallen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar dit kleine kurk tasje met een verstelbaar hengsel, je draagt hem schuin over je borst, zodat je je handen vrij hebt, om dat product eens te bekijken en aan te raken.

Zo heb je altijd je tas bij je en kun je hem niet vergeten als je weer naar huis gaat. verder is dit kleine kurk tasje licht van gewicht, je verneemt hem echt niet als je hem draagt. Genoeg ruimte in dit tasje van kurk om je portemonnee en nog andere kleine spullen in mee te nemen.

De ritsten maken dat je spullen ook nog eens veilig zijn opgeborgen en bovendien is het kleine tasje heerlijk zacht en kan tegen een spat water.

3 gedachten over “Beste kennisbank over tassen van kurk”

 1. Hallo Admin
  Ik heb mijn ook aangemeld voor een nieuws brief maar de kink doet het niet.
  Dus de 5 euro kon ik niet invullen.
  hoe nu verrekenen?
  groetjes Marion bestel nummer 2214

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
De waardering van foxxybags.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.